"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Friday, June 3, 2011

Malam Ini IMAM MUDA mana yang Tersingkir ??

Malam ini tengok program Imam Muda… Hurmm best la jugak tengok imam muda ini.. Sebenarnya saya ini jarang la jugak nak nonton rancangan televisyen ni.. Asyik duk tercegat kat depan laptop je n workout.. Itu je la rutin harian saya selalu..

Ntah tiba-tiba malam ini nonton Imam Muda.. Sebenarnya bukan apa.. Parents saya tengok rancangan itu.. so just follow them laa.. hurm.. Emosi jugak la parents aku tengok imam muda itu.. Haha.. Ibu aku emosi time tengok penyingkiran itu.. Ibu aku kata.. jangan la singkir.. biar la imam-imam muda itu belajar lagi…. Hahaha.. Aku tengok gelagat ibu aku terus tergelak…. Sebab apa.. Imam Muda yang terkeluar itu adalah anak kawan ibu saya… Hehehe

Imam Muda Ali


Imam Muda Fadli


Haaa.. malam ini yang Imam Muda yang terkeluar ialah Imam Muda Ali dari Sabah dan Imam Muda Fadli dari negara Brunei Darussalam… Rupa-rupanya minggu ke-6 ini baru ada penyingkiran.. So, selama 5 minggu berlangsungnya Imam Muda ini tiada penyingkiran.. Tetapi, di minggu ke-6 ini 2 orang pulak yang tersingkir..

Apa-apapun diucapkan tahniah buat Imam Muda Ali dan Imam Muda Fadli sebab berjaya meneruskan pengajian di Imam Muda selama 6 minggu.. Moga mereka berdua banyak belajar…. Kecemerlangan masih menunggu mereka di hadapan.. Moga mereka semua sentiasa cemerlang.. Amin..

2 comments:

azwa amani said...

suka imam muda ammar dan hasan..hehehe

shichi_iza said...

imam muda wakil sabah 2 asal beaufort kan???? ayah dia pon imam kat masjid bfrt klau x silap.... @_@.... dh x terfollow imam muda ni.... musim pertama je la follow

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...