"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Saturday, June 18, 2011

Arghhhh Ular !!!


Pernahkah anda mengalami situasi sebegini ???

Ketika anda masuk ke dalam tandas.. tiba-tiba anda merasakan macam lain macam jer dalam tandas tu … Rupa-rupanya ada penghuni misteri di dalam mangkuk tandas…

Fuhhh… ~~~ merbahaya kan.. Kalau saya dalam situasi tu tak tahu.. cnfirm saya cari minyak petrol dan tuang dalam mangkuk tandas tu, lepas tu bakar… hahaha…

Kalau la ada orang tak sedar ular tu dalam mangkuk tandas.. boleh anda bayangkan.. benda apa yang dia akan patuk… ??? Hahahaha…

Oleh itu, peringatan buat anda semua.. berhati-hatilah semasa anda di dalam tandas.. tengok kiri dan kanan.. hehe.. Better.. berhati-hatilah sentiasa… waspada dengan sekeliling… Ok…

Pic ini saya perolehi dari FB member..

13 comments:

Rozuan Ismail said...

wan pernah.tengah duk berak.wan tak perasan ada ular sebalik pintu toilet.seram.sampai sekarang trauma

Awangku Johan said...

@@Rozuan Ismail
wuish.. bahaya tu.. lenkali hati2..
kang2 x pasal.. dia patuk.. benda berharga kita.. hehe.. tak tentu pasal.. myesal seumur hidup hehe

Bob Merley said...

seram gile. lagi seram drp hantu!!!

uchiknaa said...

dh mcm cite snake on the plane la plak..eiiiuuuuuuu
its me...yg suka background music kmu..hihihi
dh tkr new link...:P

zarazueyin said...

huhuhu...mintak dijauhkan

||aLeaSaRa|| said...

rasanya 2 thn lps kite ada baca artikel di paper,seorg pemuda dia 'punya' dipatuk ular.masa tu dia pergi tandas dan duduk di mangkuk tandas yang jenis duduk tu.ular tu patuk perghhh.....hingga skrg kite takut dan sentiasa tgk betul2 dan pastikan selamat...baru kite duduk.

kiwi said...

ngee~bahaya tu. ngeri membayangkan kesannya. nama pun haiwan berbisa. nauzubillah

Подтверждаю said...

as salam..
hehe..situasi ni, banyak kat amerika. sebab sistem diorang, jenis 'terbuka' berbanding malaysia. maksudnya, sistem pembetungan ni bersambung dengan sistem pembetungan jalan raya, dsb. seperti di malsysia. bahan2 logistik dari utiliti2 rumah, diasingkan untuk kumbahan.

haiwan2 terutamanya tikus, masuk melalui pagar longkang yang tersedia kat jalan2. hehe~

Hukum Menconteng.kamu hado??

Cikbeyla Nabiella said...

Pehh, giler ahh.
ngeri jep.

neway,
Tolong beyla bole? Beyla join contest. kalau sudi, like kan k.
like ni : http://www.facebook.com/pages/ErnieKhairina-collections/104406449626629

pastuh like picx nih plak: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=162555077145099&set=a.162465727154034.42126.104406449626629&type=1

Thank k :)

roslaini saad said...

mak ooii... tengok gambar ni.. dan, dan tu.. naik bulu roma... geli dan seram... minta dijauhkan..

Ticer Syah said...

PERNAHHH!!!!.. tapi benda tu tjadi kat my sister..hehe..

masa nk masuk toilet dengar bunyi hissing sound (oh.. ) lepas tu buka lampu dan ternampak itu ular sudah pacak kepala.. terus aje tutup pntu toilet dan call bomba.. bomba datang berlumba2.. akkaka..

then bomba tngkap..itu pon kat dalam saliran..dasattt

credits to the bomba!!! great job!

BUDAK TINGGI said...

gelinya..eeeewww..lia plg takleh tgk ular..geli geleman stu bdn..huuhuhu

EYQASARA said...

ular tak pnah tp katak pernah.. dah elok abis sume baru prasan yg katak dok dlm mgkuk tndas tu..mmg melompat laa.. terase jadi tarzan jap... dengan menjerit terkejutnye...agaknya katak tu nmpak ke tak.. huhuu..sadis tul... -.-"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...