"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Monday, June 13, 2011

JOM TUKAR SAMA SUKA LINK BLOG

Horreeeyyy hari ini banyak pulak segmen yang abg Ben Ashaari anjurkan.. Apalagi minggu ni kan minggu cuti sekolah… So free sangat-sangat laaa.. Asyik update blog je dari tadi… Hahahaha…

Baiklah kepada Tuan/Puan, Pakcik/Makcik, Abang/Kakak, Adik-adik yang nak join segmen ini… P la terjah blog Abg Ben Ashaari ini… Haaa berpinarlah mata korang nanti… Hahahha

Apa tahu link diaa ??? Haaissshhhh.. Meh klik SINI…. Jenguk je Blog BenJo tu… Eh Ben Ashaari laaa… Hahaha.. Maafin gua.. tersyasyull……. Hahahahahahahaha….

Arigato Origami (~_^)v

13 comments:

Cik Kamoo said...

SALAAM..

SAYA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA ANDA......=)

Lulu caldina said...

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

Awangku Johan said...

@@CIk Kamoo
Ok Thanks yaaa

Awangku Johan said...

@@Lulu caldina
hehehe

Atika Farha ;D said...

saya berminat tukar link dgn anda

http://blogfarha.blogspot.com

selamat berkenalan!

Awangku Johan said...

@@ Atika Farha ;D
Ok saya terima hehe.. thanks yaa

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum... wiiiwwwwiiiitttt~~
Nadh datang melawat.. :)

Nak ajak tukar-tkar link, itupun kalau sudi.. kalau sudi nanti tinggalkan kumen kat bawah ni ya:) maceh..

http://frameandlenses.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

Awangku Johan said...

@@fRaMe+LenSeS
Ok thanks.. saya terima ek... saya dah masukkan kamu dlm bloglist saya

haha said...

jom tukar link , hee

http://farahahalife.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

Alisya said...

jom tukar link dgn alisya..

http://wardahalisya.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

Awangku Johan said...

@@ haha
haha.. jom tukar link..
saya terima tgok dlm bloglist saya ek

Awangku Johan said...

@@Alisya
ok saya terima..
lihat dalam bloglist saya ek

rotu.usm said...

Salam kepada semua...nak mintak izin admin nak tumpang promosi perniagaan boleh tak... boleh la klik sini...terima kasih...peace

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...