"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Thursday, September 15, 2011

Selamat Hari Malaysia.. Jom Bercuti Ke Mabul

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Hurmmm.. masih lagi bertenggek di Bilik Gerakan membuat kerja-kerja penghasilan Powerpoint untuk persediaan pembentangan di Program Lonjakan Kecemerlangan PMR dan SPM di Bawah Program SISC.... Saya dan 3 orang rakan-rakan guru diberi mandat dan d kuarantin d bilik gerakan untuk menyiapkan slide power point tuk pengetua bentangkan Isnin ni (19 Sept 2011). Aku hanya membantu menemankan jer.. tak expert sangat dengan powerpoint (sebenarnya memang pandai buat pun tapi buat-buat tak pandai-Malas).... Hehehe.. Ada la sorang rakan guru ini advance giler, so bagi dia jer la buat semuanya... Hehehehe..

Oleh itu, kita orang nak cepat-cepat siap.. bila dah siap kita orang akan meronggerng ke Kota Kinabalu. Esok dah fly to tawau.. apa lagi cuti-cuti Malaysia la di Pulau Mabul... So, selama 2 hari saya tiadak akan membuat entry blog.. huhuhu..

Apa-apapun SelamaT Hari Malaysia....!!!!!!



8 comments:

::EIDA:: said...

Nanti story mory pasal Mabul ye !!

*Selamat Cuticuti Malaysia*

cik chinta said...

da siap ke? kitorang x siap lagi, matila

Ticer Syah said...

amboi.. sakan berjalan.. jgn lupa ole2 noohh.. kehkehkeh

Si Manis Butterfly said...

bestnye....
sabah......
teringin nk g tp xdapat2....huhu....

Awangku Johan said...

@@::EIDA::
ok nti saya story morry about my olidays yaaa.. skrg ni saya blm sedut g pic kat member saya hehee

Awangku Johan said...

@@cik chinta
a'ah dah siap2.. last2 bila nk bentang tu semua skolah salah buat.. padahal mereka la tak inform macam mana n bg taklimat aawal2 macam mana buat benda tu.. kalau ikut fahaman skolah mmg macam tu laa.. ni fahaman mereka berbeza huhuhu

Awangku Johan said...

@@ Ticer Syah
hehehe.. smntara masih bujang ni jalan2 jer laaa heheeh

Awangku Johan said...

@@Si Manis Butterfly
ada masa n kelapangan datang je p sabah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...