"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Sunday, September 25, 2011

Jom Berkenalan dengan Artis ini... !!!

Korang penah nampak benda alah ni ??? Heehehe artis di dunia lain..

Kalau penah nampak apa perasaan korang à best, happy, sedih, takut……

Hahahahaha… Kalau korang penah nampak syukur laaa… hehe.. korang dah diberi peluang untuk melihatnya… Moga itu menjadi kenangan terindah buat korang.. Hahahaha.. Indah la sangat.. entah-entah trauma.. Hehehe…

Korang rasa benda ini selalunya mengacau ke ?? sapa yang akan menjadi mangsa ?? sama ada lelaki or perempuan ??? Hurmm tak tahu la kan..

Kalau korang nampak benda ini diam-diam jer tau.. nanti tak pasal-pasal dia akan membelenggu diri kamu hari-hari… Sentiasa la berwaspada.. hehe..

Kalau tak nak terjumpa, banyakkan la amal ibadat, sentiasa berdoa pada Allah, doakan kesejahteraan mereka…

Ok laaaa.. harap2 korang jangan la takut dengan mereka yer.. buat macam biasa jer… hehee

4 comments:

nick dot anis said...

uiks tanjat boboi

eddy syrol said...

pocong...!

jom singgah sini
yazidy tak suka pura-pura


Hizami Li cakap pasal daniel adie

~Nana 귀여운~ said...

Artis ni nak pemes je...selalu wat publisiti murahan..hahaha :D

Budak Giler Cadbury said...

tapi kdg2 bila dah sekali terkena 4 sure kite akan trauma and rasa takut tu otomatik dtg... sy bercakap ikot pengalaman :) btw nice entry

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...