"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Friday, April 29, 2011

Story Morry di Pagi Jumaat

Ahad (Siang) : Aduhhh… Malas betul la nak pergi kerja esok… Boleh rehat-rehat ke?

Ahad (Malam) : Nak tidur pun susah.. So, termenung jer la kerjaku.. huhu..

Isnin : On the way nak pergi kerja… jem pulak.. haiyoyoo.. hari-hari jem.. jem hari-hari.. Huhuhu

Sampai kat office… sebab ada masalah jem tadi.. So, macam biasalah.. kita buat exercise dlu.. biarpun skit tp memadai la.. renggangkan apa yang patut laa..

Satu…. Dua… tiga… tiga lagi…

Lepas tu buat kerja macam biasa.. sebab rajin kan.. so, hasilnya off course la menarik dan ganjarannya pun besar.. haha

Yang paling sayang kat kita masa tu boss la.. hihihi

Kawan pun ramai…

Rupa-rupanya dalam diam ada jg orang jeles dgn aku.. tak boleh nak tengok aku senang… tak boleh nak tengok aku gembira… jeles sesangat kat aku.. tah apasal tah..

Dalam aku baik hati, dia nak kenakan aku.. dia ngap aku dari belakang yer.. ni tak boleh jadi nie…

Sebab aku tak suka nak dengar citer orang.. so, aku ngan genk aku peratikan sendiri prangai buruk dia…

Sah.. memang dah sah.. dia dah hasut boss aku.. sialan betul.. geram ni.. memang dia kuat ampu.. keje malas..!!! mengampu jer keje dia.. tak boleh jadi ni….

Kita orang panggil meeting dan peratikan dia.. nak tengok waktu sesuai.. nahas la kau..

Sebab geram punya pasal.. aku kejar dia dlu…

Pastu geng-geng aku pulak kejar…

Dapat jugak aku akhirnya… kehkehkeh… padan muka kau

Puas hati aku… lalaalalalaalalala

18 comments:

☻UsaGi NaNa☻ said...

besh la story nih..hihihihi...singgah!

Encik Suami said...

keterangan yg boleh diterima pakai utk setiap gambar. Kreatif la. Bagus2.

jemput terjah new entry

1) (>.<) Selamat Ulangtahun Sayang (>.<)

-DALILA- said...

hihi..:-)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Tolong Cik bunga lagi bole tak? :(

Ayuni said...

tomeynye kucing tu!

lianalovekhairi said...

awak telah ditag. Jemput singgah ke RINDU ZAMAN SEKOLAH

Anis Shafeera Sapli said...

nice entry :D

fa-in said...

hahah lawaklah.
sketsa binatang ke ni..

Awangku Johan said...

@@☻UsaGi NaNa☻
hehehe best kan

Awangku Johan said...

@@ Encik Suami
trima kasih

Awangku Johan said...

@@-DALILA-
hihihi jg la

Awangku Johan said...

@@ ♥.::cintabunga™blogspot::.♥
knp cik bunga???

Awangku Johan said...

@@ Ayuni
kucing yg comey hehe

Awangku Johan said...

@@ lianalovekhairi
thanks ya tag

Awangku Johan said...

@@Anis Shafeera Sapli
thanks yaa

Awangku Johan said...

@@ fa-in
hehehe kira macam tu la

shichi_iza said...

part paling best bila geng2 p kejar.... hehehehe.... cian plak

Awangku Johan said...

@@shichi_iza..
hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...