"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Saturday, April 9, 2011

Mari Menggegar Blog Kumpulan 5

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…

Nampaknya ramai rakan-rakan bloggers mengunjungi blog saya.. Rata-ratanya mengatakan singgah Gegar Group 5… Dari Segmen Gegar 1000 Blog di Bulan April... Anjuran Abg Ben Ashaari...

Hahahaha… Dialu-alukan buat mereka yang nak menggegar blog saya ini.. Saya tak paksa korang nak follow blog saya.. Sekiranya blog saya ini member sumber inspirasi atau tertarik dengan blog saya follow jer laaa… Kalau tak pun tak pa.. saya tak amik hati..

Apa-apapun dialu-alukan buat mereka yang berkunjung ke blog saya ini dengan ucapan.. SELAMAT MENZIARAH BLOG SAYA…. Terima kasih buat mereka yang telah menziarah.. Sama-sama la kita menggegar Blog Kumpulan 5… Hehehe…

Sungguh indah si bunga Tanjung

Indah lagi bunga Kenanga,

Terima kasih buat pengunjung,

Singgah menziarah ahli kumpulan 5

6 comments:

Blog itu duniaku said...

like your blog very much!!!
singgahlah ke blog saya pula ya, saya pun kumpulan 5 juga =)
jemput ke blog
http://alkisahfirdaus.blogspot.com

Salfiza said...

sy pon dari kumpulan 5! :)

Awangku Johan said...

@@Blog Itu Duniaku
Thanks yaaa.. nti saya singgah ke blog awak... hehe

||aLeaSaRa|| said...

pasukan 1 jersi 36 nk gegar juga di sini yehaa.....gollllllll.he3..kite pun tak hbs lagi balas jejak kwn2.ni pun nak redah lagi.tq sgt pada bro BA yg anjurkan segmen ni.

Awangku Johan said...

@@Salfiza
Ohh ya kaa.. thanks singgah

Bella Bell said...

saya pon dr kumpulan 5..hehehe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...