"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Wednesday, April 13, 2011

Sapakah Followers 2222 ??

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Kadang-kadang kita tak akan berjaya sekiranya tiada sokongan dari orang lain, dan kita tak akan ke mana-mana jika tiada yang memberi suntikan semangat.

Trima kasih buat semua followers dan readers blog saya

Tanpa kamu semua, saya takkan ada hati tuk publish entri-entri terbaru. Sebabnya saya suka baca komen-komen anda semua. Komen-komen anda buat saya bersemangat. Sebab semuanya friendly dan baik hati, anda juga adalah reason kenapa saya BW ke merata-rata. Kerana anda sumber inspirasi saya tuk terus melangkah ke hadapan (terus berblog)

Hehehe, ini bukan saya, ini Puteri Kasih. Follower ke 2222 saya, cantikkan nombor followers tu.. hehe.. so apa lagi pergilah melawat dia. Click je pic tu ok..

Ni la dia 2222 followers saya

Once again, trima kasih ya kerana sudi meluangkan masa baca blog saya yg entah apa-apa ni. Rasanya saya banyak merapu jer… Tu terserah pada anda semua tuk menilai.. Hehehe… kadang-kadang tak da benda penting pun dalam blog saya ini. Tapi yang penting kita enjoyyy dlu ….. hehe.. Sayang korang semua readerss…

Entry ini akan melekit selama 3 hari d blog saya ini… Hehehe.. So jom terjah beliau…

10 comments:

Rozuan Ismail said...

cantik no..huhu..congrats!!

Puteri Kasih said...

terharunya saya :-D

Mekasih sebab sudi nak wat entri untuk saya...rasa segan plak saya ni...tapi pagi-pagi dah senyum sampai ke telinga dah ni...hehehe

Awangku Johan said...

@@Rozuan Ismail
haha.. p la terjah blog dia

Awangku Johan said...

@@Puteri Kasih
Sama-sama kasih.. it's ok la.. ni shj cara saya tuk berikan penghargaan buat kamu... happy blogging yaaa

Puteri Kasih said...

kerana rasa dihargai...saya buat entri ini :)

http://semanismulut.blogspot.com/2011/04/apa-yang-special-sangat.html

Awangku Johan said...

thanks yaa

Dekcik said...

no yang cntik 2222..huhu..best nye...

Ujang9897 said...

wow..tahniah..=)

Mah@Mahu said...

Tahniah followe dah ramai ni bila nak buat contest tak sbr nak joint hehehhehe...

Axie04 said...

saya percaya ngan setiap sokongan yang saya terima



tahniah ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...