"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Monday, September 6, 2010

Tak Lama Lagi & Tak Sabar

Yess.. penat lelahku menunggu d Airport LCCT..
akhirnya tak lama g jam akan menunjukkan jam 5.10 petang...
pada masa itulah aku akan berangkat ke Sabah..
tak sabar mahu jumpa anak-anak saudaraku..
tak sabar nak tengok koleksi komik-komikku, harap-harap tak di makan Anai-anai..
tak sabar mahu masuk bilikku yang baru, thanks to my father coz buatkan aku bilik.. hehe
tak sabar mahu jumpa kazen-mazen...
tak sabar mahu jumpa rakan-rakan lama yang dah lama tidak kedengaran khabar dari mereka..
tak sabar mahu makan masakan ibu tiriku...
tak sabar mahu pegi ziarah kubur arwah ibu...
tak sabar mahu jumpa ayahanda ku...
tak sabar mahu jumpa adik-bradikku..

So semua itu lumrah kehidupan pabila sorang hamba Allah dah lama tidak pulang kampung halaman,

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...