"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Thursday, September 30, 2010

Jom Makan kat Secret Recipe



Pada hari ahad lepas (26/09/2010),

saya dan member (Khairul & Farid) plan nak p makan Secret Recipe..

Akhirnya tercapai la juga hajat kami bertiga nak p makan Secret Recipe d Tanjong Malim.

Ala…restoran Secret Recipe ini dekat jer dgn Kampus UPSI tu,..

dkt jg dgn Kuil Hindu tu..

So kami bertiga p ke sana menaiki kereta kancil Farid.

Lepas Isyak kita orang serbu p Secret Recipe tu..

Hahahahahahaha..

so tgok la pic kami kat bawah ni.

Hasil tangkapan yg x rasmi tuk santapan u all…

hehehe

Mula2 time nk minta order.. apa g snap la hehee


ni dgn krule


dgn farid


eh mcm sedih pulak yg kat tengah ni.. hehe


sedapkan Curry Seafood Laksa = Rm16.80


Grill Blackpepper Chicken = Rm14.00


Thai FriedRice = Rm15.00


Fullamak, skali tgok BILL.. hahhaaha Rm114.97

tak pa dah janji nk spent member, so tercapai dah.. hehe

2 comments:

Lagenda said...

Thai fried rice dia da besh!
Tomyam Kung dia pun yummmy..
Mak gila gak makan kat sini..
NNt dah dpt 1st gaji, blanjer mak plak kat sini tau!
Miahahaha...

Awangku said...

it's ok jak mak.. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...