"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Wednesday, September 8, 2010

Best Berbuka Posa dengan Keluarga

Gembiranya pabila dapat berbuka puasa bersama parents dan adik-beradik yang lain.
Tapi time berbuka posa just 2 orang adik-beradik aku tak da..
coz depa masih lagi bekerja maybe depa cuti time 1st raya nanti..
walaupun 2 orang adik-bradik lain tidak datang tapi aku gembira coz dapat berbuka bersama parents aku..
coz selama study d UPSI dah 3 tahun aku berpuasa dan beraya di Kolej sahaja..
So tahun ini adalah tahun ke-2 aku beraya bersama kuarga.. hehehee
Juadah berbuka posa aku dgn family aku adalah menu fevret aku.. gembira hati.. hehe
coz mak tiri aku masakkan mee suah + udang, nasi goreng + udang, kuih muih dll lagi..
Alhamdulillah, aku bersyukur coz dikurniakan kuarga yang bahagia..
Insyaallah, aku berdoa agar kuarga ku ini sentiasa dmurahkan rezki oleh yang maha esa. AMIN

3 comments:

azwa_amani said...

aminnnn..semoga kasih syg kekal selamanya buat ak dan keluarga....ermmmm..mcm sedap jer mee suah tuuu....huhuhu :)

Awangku said...

Amin.. smoga berkekalan kasih syg tersebut.
yup mmg sedap mee suah ni awin.. dlu masa kat khar masa thn 2 dan thn 3 pgajian mmg slalu buat.. member2 slalu suh buat.. skrg ni mcm mls mo buat kat khar.. ntah ar..

azwa_amani said...

kalu buat...kirimkan kat umah 3-1-2 yerr..hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...