"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Sunday, August 14, 2011

Kuih Raya yang Menjolok Mata !!!

Hurmm sexy kan kuih raya ini !! hahaha… Boleh memakruhkan puasa ke ini ?? hahaha…

Adoii… macam-macam betul pattern kuih raya ini kan.. Kalau la korang buat kuih raya macam ini apala persepsi orang yang beraya yang nak makan kuih tu ?? haha… Kalau saya… saya bedal jer la masuk mulut habis citer.. hahaha.. yang penting rasa kuih tu sedap…..


Haaaa… kuih ni bukan aku yang buat yer.. ini aku jupe kat dalam Mr.Google… Kalau tak caya p la cari.. hehehe

16 comments:

laskar pelangi said...

lama tak singgah blog cikgu..he3 =D

memang seksa mata jer dengan kuih raya tu..hehehehe..budak2 xleh makan ni

wida said...

tak sanggup pulak nak mkn..kelakar

ZWAN SABRI said...

Wah! sronok ni klaw dapat makan kuih raya macam nii.. HAHA

NURUL NADIAH MAMAT said...

errk.....haih....

Kengkawan said...

hahahahaha
berfikir-fikir dulu sebelum makan kot hhahhaha

~Nana 귀여운~ said...

hahahha, bia betoll...
cam haram je tengokk :D

Awangku Johan said...

@@ laskar pelangi
hahaha.. seksa kan tgok..
awat dah lama x dtg jenguk blog saya huhu

Awangku Johan said...

@@ wida
tutup mata jer wida.. opkos leh makan ler hehee

Awangku Johan said...

@@ ZWAN SABRI
seronok ke ?? hahaha

Awangku Johan said...

@@ NURUL NADIAH MAMAT
opppss sorry huhu

Awangku Johan said...

@@Kengkawan
usah berfikir.. rembat jer heehee

Awangku Johan said...

@@ ~Nana 귀여운~
hehehe sexy wooo

AiSyah haSanah said...

sexy doww itu kuih.. bha makan sak bha yang penting sedap rasanya..kalu lelaki mesti lain yang difikirnya. huhuhuhu..

qasehraihan said...

kakakaka...maluuuu tgk!!!!

Awangku Johan said...

@@ AiSyah haSanah
hahaha... ntah la...

Awangku Johan said...

@@ qasehraihan
hehee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...