"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Sunday, December 30, 2012

Astro Tradisional....

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan-rakan bloggers…



Haaaa… ni nak share dengan korang… Kalau tak mampu bayar Astro.. cer try buat macam kat dalam pic… Ntah2 dapat semua channel kot ? hihihi.. Kalau dapat Syukur Alhamdulillah… Kalau tak dapat nak buat macam mana.. kena la bayar bil… hihihihi


Mana la tau dapat tarik channel dari rumah2 jiran kan.. hihihi.. sapa tau kan.. So, try la buat… hahaha

4 comments:

abah khalisha said...

hahahha..terbaik,Ini hujan ribut pun confirm leh dapat siaran juga ni

Awangku Johan said...

@@abah khalisha
yup.. opkos x akan terganggu siarannya hihi

nas said...

salam singgah n follow blogger muscle ni.. hehee... astro cmni kan best... mesti siarannya pon ala2 kekampungan :P

haney said...

ni kalau hujan ribut petir pon tadehal ni hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...