"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Wednesday, December 26, 2012

Aku yang sentiasa Sibuk,,,


Ini la keje aku huhuhu



Assalamualaikum dan selamat malam semua….
Biarpun cuti sekolah ada berbaki beberapa hari lagi.. tetapi keje2 sekolah tetap saya buat semasa sidang cuti berlangsung.. Apa lagi…. Kita orang buat and isi data-data pelajar laaa huhu…

Hurm.. cuti sekolah terlalu panjang boring la jugak kan… Nak p bercuti tapi macam malas la pulak.. Hari tu dah pegi bercuti ke Australia.. patutnya 21hb tu saya pegi bercuti ke Beijing.. join member2 tapi saya batalkan.. sebab fikir dua tiga kali,.. so malas la nak pegi… Dunia ini tanpa sempadan kan.. so bila-bila masa jer saya akan jejak kaki di Beijing tu… banyak lagi tempat-tempat yang saya mau pergi seperti Eropah, Amerika Syarikat, Canada, Kepulauan Maldives, Jepun, Rusia dan Hawaii… Ada sebabnya kenapa saya nak pergi tempat-tempat ini.. hihihih… Insyaallah, nanti kalau confirm saya pergi tempat-tempat ini opkos saya akan ceritakan d sini.. hihi..

Ok la.. saya nak sambung buat keje dulu.. Jam 12 nak tido… hahahaha..
Opsss jangan lupa charger battery fon baru saya… hihihi.. Tadi pagi, saya beli fon baru… alaaaa… Samsung Galaxy Note II jer… lain la korang.. Iphone5 huhuhu…

4 comments:

keen keen said...

bestnya holiday!!

Awangku Johan said...

@@keen keen
hihihi.. selagi kita bernafas selagi tu la saya nak merungkai keindahan ciptaanNYA...

adrenalina said...

seronoknya melancong....

Awangku Johan said...

@@ adrenalina
mmg best melancong hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...