"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Saturday, December 3, 2011

Ombak Rindu --> Ramai Mengatakan Best !!!

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera semua….

Haaa.. korang tengok pic kat atas tu… Ombak Rindu kan… Hurmm dari kemarin lagi terlalu ramai member-member Facebook menyatakan best tengok Ombak Rindu… Huhuhu… Aku pun tak tahu tema apa dalam Ombak Rindu ini… Beriya-iya member-member Facebook suh aku p tengok Muvie tu… Depa kata citer ini sedih tahap giler-gilerr laaaa… hurmm macam menarik kan.. aku ini kalau tengok citer sedih-sedih ni opkos basah muka aku hahahaha… tapi kena la cover kang malu awek-awek nampak hahhaaha….

Apa-apapun nantilah aku tengok citer ini.. tak pa kan kalau lambat.. biarlah orang kata basi ke apa ke.. so suka ati aku la nak tengok lambat… hahahaa..

Eh boleh donlod ke ?? hehehehe…

Jom p tengok… hehe…

7 comments:

ain fathihah said...

eh, upsi ke? sem berapa?

Awangku Johan said...

@@ain fathihah..
a'ah upsi but dah jadi Ex-UPSIAN laaa..
tahun lepas saya konvo pada bulan Oktober n Bulan NOvember saya dipostingkan... Opsyen Pendidikan Geografi

whitecappuccino said...

Akak baca novel jer la..

Awangku Johan said...

@@ whitecappuccino
salam kak.. lama dah x dgr khabar.. hehe
ya ke.. alamak awang belum beli novel lagi.. this weekend nk p beli la hahaha

Rozuan Ismail said...

dah tengok ke?huhu.best kan

Awangku Johan said...

@@ Rozuan Ismail
blm tgok lagi.. so x leh nk kata best or tak huhu

♥NuR SyAFiQah♥ said...

err bagi saye x best pon citer ni..bagi sy laa..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...