"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Thursday, August 2, 2012

Jom Santai


Hehehe…. Baca-baca dalam blog Amazing Nara tertengok pulak 2 ekor haiwan hihihihi… Comey nyer… tak henti-henti aku ketawa tengok pic ini hahahaha….

Jom gembirakan hati kita di Hari Khamis ni… Sesiapa yang gundah gulana tengok jer la pic ni opkos gelak sakan hihihi

Kredit tuk Amazing Nara… hihihi

1 comment:

Khair said...

hahaha...cute je gelagat 2 ekor binatang ni... (^^,)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...