"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Tuesday, February 4, 2014

Haaaa.... Nombor Akaun CIMB dah berubah... !!!

Assalamualaikum w.b.t….

Alhamdulillah CIMB dah boleh guna sekarang…  lama juga tu nak tunggu boleh guna 31hb Januari sampai 3 Februari…  Baru-baru ini kan CIMB tengah upgrade sistem… Ada ura-ura mengatakan duit kita yang ada dalam CIMB tu kena transfer ke akaun lain… punya la aku kalut.. apa lagi aku p transfer dalam RM2500 ke akaun lain… takut duit aku hilang… hahaha




Jadi sekarang no.akaun CIMB sudah bertukar ke 10 digit berbanding 12-14 digit sebelum ini… Tapi no.akaun lama masih boleh detect lagi… J

Sesiapa yg ada CimbCliks boleh la cek kat “My Account” akan keluarlah nombor baru korang…


Harap-harap sistem CIMB lepas ini lebih cepat loading senang nak aku beli barang online… Kannnnnnnnn…. Hahahahaha… boleh la rolling money… perghh… hahahaha

1 comment:

careno said...

Tak chek lagi no akaun baru CIMB... hehhee... salam kenal dr sahabat KBBA Borneo...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...