"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Monday, April 30, 2012

Sabah Takda Letrik... Arghhhh !!!!



Hari ini start jam 3 pagi hingaa jam 11 pagi tiada letrik.. Satu Sabah n Satu Labuan tiada letrik...  Dengar-dengar Transformer meletup di Bundusan Penampang, Sabah.. Patut la panas jer tido tadi pagi... Dah la hari ini aku terlewat bangun, dah tu temperature aku pun naik di awal-awal pagi disebabkan ada pelajar asrama yang tak pakai selipar dari kamar mandi... Punyalah aku naik hangin tak tentu pasal.... Habis aku aku sound giler-giler dengan High Pitch... Haaaa... naya budak tu aku jerit tempelak.. Dah la semalam pun temperature aku naik disebabkan ada pelajar asrama yang buang pembalut choki-choki... Padahal petang tu dah gotong-royong.. sekali aku nampak ada sampah habis 1 blok asrama ASPURA aku tempelak.. Hurmmm tension aku naik.. last-last aku boleh kawal juga.. saja bagi psiko dorang semua ihihihihi...

So, nasib baik la... pagi tadi jam 11 dah ada letrik.. hurmm kalau tak, kami semua guru-guru minta izin balik awal.. sebab pelajar-pelajar takda mood nak study, semuanya mengiap buku kepanasan... hahahaha.... 

8 comments:

Dayang_Amy said...

hahaha..nasib baik kami di sembulan ni jam 8 pg ada suda

hawiz said...

mak aih..satu sabah?..pehhhhh...

deno said...

sabar je la cikgu.. kebetulan semalam kat umah deno pun takde letrik.. terpaksa buat dialisis manual sbb tak boleh guna mesin.. huhu

p/s : baru jumpa link blog cikgu, dah masuk bloglist balik :)

~Sweet Honesty~ said...

nasib baik ko nda melatup wang d asrama atu..mbari ijap jua eh..hahahah..

Awangku Johan said...

@@Dayang_Amy
best nya... kami d menumbok ni hampir jam 11 baru ada huhuhuhu

Awangku Johan said...

@@ hawiz
a'ah hawiz... termasuk labuan jg huhu

Awangku Johan said...

@@deno
thanks ya deno masukkan cgu dlm bloglist deno huhuu

Awangku Johan said...

@@ ~Sweet Honesty~
huhuhu atu la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...