"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Tuesday, January 24, 2012

Blogku Yang Kesepian... !!!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera buat teman-teman bloggers dan readers sekalian…

Sedihnya saya pabila melihat blog yang dihias cantik, di create kemas tapi sepi tanpa pengunjung ?.. Maaf buat teman-teman sekalian dalam beberapa minggu ini saya sibuk dengan aktiviti-aktiviti sekolah.. awal-awal tahun kan so mesti sibuk… lebih-lebih lagi saya pegang jawatan ketua warden asrama dan ketua Panitia Geografi (untuk tahun ke-2)…

Hurmm.. ceritera saya mengenai travel ke Korea Selatan pun belum saya kongsikan bersama di dalam blog ini.. sekiranya ada masa.. Insyaallah akan saya kongsikan bersama buat teman-teman…

Hurm.. mungkin saya sibuk sehingga bulan Mac.. Sebab saya dapat arahan dari Ketua Bidang saya untuk membuat soalan Geografi PMR bagi seluruh kawasan daerah Kuala Penyu.. Oleh itu, saya dikehendaki membuat soalan Geografi PMR ujian bulan Mac berdasarkan Jadual Spesifikasi Ujian (JSU)… Fuh…. Saya memang ada simpanan soklan-soklan yang berdasarkan JSU… Insyaallah akan saya siapkan juga soklan tersebut.. Hurrmm.. kena ikut aras la ni… huhuhuhu…

Apa-apapun kena siapkan dan laksanakan dengan jadual kerja yang ditetapkan.. Hal ini kerana, semua itu adalah berbalik kepada “Lillahi Ta’ala” serta “Nawaitu”… Dengan erti kata lain, bagi kita yang bekerja di jabatan kerajaan ini apa yang kita pegang ialah prinsip “Yang Menurut Perintah”… Hahahahahaa…..

Ok…. Laaaa… sekiranya ada yang saya nak kongsi.. ada la saya buat entri-entri terkini tu.. wait n see jer laaaa…

4 comments:

NURUL NADIAH MAMAT said...

all the best cikgu awang......banyak tanggungjawab tue....moga dipermudahkan semuanya... :))

~ariFFin~ said...

mantap cikgu..buat yang terbaik ...

a.samad jaafar said...

adat berblog ni cikgu..biasanya kena rajin kunjung-mengunjung..kalau tak mmg sepi la blog kita..apa2 pun, teruskan aktif demi memeriahkan dunia blog..sekadar pandangan..

whitecappuccino said...

busy betul cikgu ni..betul tu...kerja perlu diutamakan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...