"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Wednesday, June 16, 2010

## Keputusan Praktikum UPSI Sem 8 09/10 dah keluar ##Hari yang dinanti-nanti sudah tiba. Semua orang boleh semak keputusan praktikal hari ini. Berdebar-debar nak semak. Check dekat mysis. Goodluck untuk semua! :)

Terima kasih kepada ibu bapa yang banyak memberi sokongan. Terima kasih untuk Dr Mohd Faris Bin Dziauddin yang banyak membantu. Terima kasih pada sahabat-sahabat yang banyak support. Terima kasih juga untuk Sekolah Menengah Kebangsaan Kubu Gajah (SEKUGA) yang memberi peluang untuk mengajar dengan baik terutama sekali guru pembimbingku Cikgu Anuar Bin Nurdin. Terima kasih untuk guru-guru dan pelajar-pelajar SEKUGA yang banyak memberikan kerjasama.

Semalam ketika result Praktikum keluar, saya terus memesej pensyarah yang menyeliaku untuk mengucapkan ribuan terima kasih serta syukur kerana memberiku gred A untuk praktikumku.. Tiada kata yang terucap selain syukur.. Setelah aku menghantar pesanan ringkas (SMS) kepada pensyarah ku, beliau membalas 2 SMS kepadaku yang berbunyi "Kamu layayak dapat A. Saya yakin kamu akan jadi guru yang hebat di masa depan. Teruskan belajar kalau ada peluang." Mesej kedua yang Dr.Faris hantar kepada saya amat saya hargai dan terharu. Mesej tu berbunyi "Kamu antara guru pelatih terbaik yang saya pernah selia. Bila ke sekolah nanti banyakkan bersabar dengan karenah pelajar dan berikan kasih sayang kepada mereka. Didiklah anak bangsa kita dengan ikhlas, Insyaallah segala ganjaran akan datang dengan sendiri. Banyakkan membaca ok. Tahniah saya ucapkan. Tak sabar nak tengok kamu konvo nanti."

huhu.. mmg rasa terharu sgt dpt msj dr pnsyarah seliaan.. huhu tiada kata seindah ucapan SYUKUR n trima kasih.. moga Allah memberkatimu Dr. Faris...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...