"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Saturday, July 26, 2014

Baju Raya Tahun 2014



Tahun ini aku membeli 2 helai baju raya…

Dah 2 tahun saya tak menempah atau membeli baju raya.. Akhirnya, pada tahun ini aku membeli 2 helai baju raya.. Hahaha… Sebenarnya, mau mencari baju raya warna merah hati.. dengan perasaan hambar warna tu tiada.. huhu.. Mungkin habis stok…
Oleh itu, kaler biru dan kaler purple ini la yang mampu ku beli… Bukan apa kain baju melayu ini sedap tau dan tak merimaskan, apa tidaknya Adiputra Collection dan FizzFairuzz Collection tu.. cantik kan…


Sampin tu pulak saya beli kat kedai lain.. Saya kalau pakai baju Melayu mesti sedondon dengan warna samping… hehehe.. baru la menawan n Nampak segak serta kacak gitu…. 

Awwww….. hahahaha

7 comments:

sukaxplo said...

Assalammualaikum
fuyoo...baju melayu cop artis tuh..hahaha..selamat hari raya bro. hati hati dimana pon berada!

fizafantagirO said...

Assalamualaikum .

sayu sangat dengar muzik ni :'(

salam kenal dari saya .done follow sini:)

Cik Sue said...

belum terlambat rasanya ,selamat hari raya heheheh
salam kenal dari cik sue
klik dr page fb kelabbloggerbenashaari
jemput ke blog saya ye catatan sue izza

mohd azmi said...

ba.. mana gambar pakai baju ni

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

Kak Mahh said...

Ak ...bila nak update

Awangku Johan said...

@kak Mahh tak tau g kak huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...