"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Tuesday, June 12, 2012

Tersalah Ayat Punya Hal...




Seorang jejaka yang tak berapa kacak bernama Saadon ingin meng’ayat’ kekasihnya bernama Rozana supaya dia dapat tidur dengannya…

Saadon : Awak, saya ada satu teka-teki ….
Rozana : Apa dia?
Saadon : Apa benda, tiada kanan atau kiri, tiada atas tiada bawah, tiada tengah tiada tepi, tiada awal tiada akhir ?
Rozana : Ish, tak tau lah, I give up.
Saadon : Itulah cinta saya pada awak ....
Rozana : Betul ke... he he he. (rasa bangga)
Saadon : Awak, sudi tak awak teman saya di rumah malam ini ?
Rozana : Bole, tapi awak kena jawab teka-teki saya dulu.
Saadon : Ok
Rozana : Apa benda, bila dipegang sedap, tapi bila dirasa tak sedap?
Saadon : Emm.., tak tau lah.
Rozana : Itulah tapak tangan saya (lalu Rozana melempang muka Saadon dan terus berlalu pergi). 

6 comments:

eintan nurfuzie said...

hehehe...
jom join sini
http://www.nurfuzie.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

dwaty said...

kuang kuang kuang... rasakan kau...

fiqas said...

kesian saadon kena lempang..

♥e'in♥ said...

hahaha.. padan muke..

qasehraihan said...

kahkahkah..mcm2 ye cikgu..
boleh sy neka anakmurid saya plak ni..haha

sehat ke??

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/06/seksanya-mesej-guna-henpon-touch-skrin.html

En. Beyazid said...

Salam perkenalan. Jom jd jiran dalam dunia blogger. Harap awk sudi jd follower saya. Saya dah follow blog ni =)


http://apelak.blogspot.com/2012/06/misi-blogwalking-nak-dapat-ramai-jiran.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...