"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Tuesday, May 24, 2016

Blogku yang bersawang... Hahaha

Hari ni baru rasanya nak mengupdate kembali blogku yang dah lama bersarang hehehe
entah la.. rasa nk fed up berblog
tapi sayang pulak nk mengkebumikan blog awang ini
so terasa hari ni nak menaip jer..
kalau dulu-dulu.. memang saya suka meng create something dalam blog iyo laa tu jer tempat saya nk melepaskan amarah kunun laa amarah hehehe
mana sudah perginya blog abg ady budika.. blog sunah, blog kak mahh (dengan travellnya), blog abg ben kadang2 jer menjengah hehehe
Maaf la kebelakangan ini busy memanjang jer..
apa tidaknya keje sebagai guru ni tak kurang dgn sibuknya huhuhu..
pagi saya mengajar d skolah.
petang sampai ke malam nya awang stay d asrama menjaga pelajar2 asrama.. alaa menjadi warden.. dah 5 tahun saya pegang tugas warden ni.. takda sapa pun nk mengganti huhuhu
sekarang ni pun duk jaga exam dalam kelas tu yg duk create entri ni hehehe kejap lagi dah nk siap leh balik rumah..
petang ni ada pertandingan petanque..
lepas tu kita p buat latihan cardio with zumba ehheehe
ok la nti lagi awg create entri yaaa
babai semua..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...