"Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak. Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu. Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku. Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan" Perjalanan yang jauh, yang masih menungguku.. apakah yang akan terjadi pada masa hadapan...

Followers

! kurasakan something...

Saturday, July 26, 2014

Baju Raya Tahun 2014



Tahun ini aku membeli 2 helai baju raya…

Dah 2 tahun saya tak menempah atau membeli baju raya.. Akhirnya, pada tahun ini aku membeli 2 helai baju raya.. Hahaha… Sebenarnya, mau mencari baju raya warna merah hati.. dengan perasaan hambar warna tu tiada.. huhu.. Mungkin habis stok…
Oleh itu, kaler biru dan kaler purple ini la yang mampu ku beli… Bukan apa kain baju melayu ini sedap tau dan tak merimaskan, apa tidaknya Adiputra Collection dan FizzFairuzz Collection tu.. cantik kan…


Sampin tu pulak saya beli kat kedai lain.. Saya kalau pakai baju Melayu mesti sedondon dengan warna samping… hehehe.. baru la menawan n Nampak segak serta kacak gitu…. 

Awwww….. hahahaha

Selamat Bercuti

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Rasanya terlalu lama dah tak update blog saya ini.. Maaflah disebabkan kesibukan yang melanda.. Sibuk dengan kerja-kerja sekolah serta tanggungjawab sebagai warden asrama… Memang penat menjadi warden.. perlukan persediaan dari segi mental, fizikal dan rohani..

Cuti sekolah telah pun bermula.. Oleh itu, kepada rakan-rakan guru selamat bercuti dan selamat menyambut hari raya aidilfitri… Buat anak-anak murid, jangan lupa buat kerja sekolah yang cikgu bagi… haha… Berhati-hati semasa bermain mercun jangan sampai membahayakan keselamatan diri… Kang tak pasal-pasal bukak skolah, macam2 hilang hehehe…


Ok la.. di sini dulu nukilan ini.. ada masa akan d update.. In shaa Allah
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...